در هفته پیشرو، قرار است دادههای اقتصادی کلیدی و تأثیرگذار بر بازارهای مالی در ایالات متحده منتشر شود. ارقام مربوط به تولید ناخالص داخلی و شاخص قیمت مصرفکننده ایالات متحده، از جمله دادههایی هستند که ممکن است منجر به افزایش نوسانات در بازار شوند.
همچنین درگیری هایی که در خاورمیانه رخ داده است باعث بیشتر شدن عدم ثبات در بازارها شده است.
بر اساس برنامهریزیهای صورتگرفته، در روز سهشنبه، شاخص مدیران خرید S&P (PMIs) برای ماه اکتبر منتشر خواهد شد که بر تصمیمگیریهای فدرال رزرو تأثیر میگذارد.
روز چهارشنبه، دادههای مرتبط با مجوزهای ساختمانی و اطلاعات مرتبط با خانههای جدید ارائه خواهد شد که این دادهها، احتمالاً تأثیر قابلتوجهی بر بازار ارزهای دیجیتال نخواهند داشت.
در هفته گذشته، جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اعلام کرد که بانک مرکزی با دقت و احتیاط بیشتری در مورد افزایش نرخ بهره عمل خواهد کرد. علاوه بر این، او تصمیم به پایان دادن به کاهش نرخ بهره و افزایش احتمالی در سیاستهای محدودکننده گرفته است. این تصمیم به دلیل خطرات تورمی مطرح و اتخاذ شده است.
روز پنجشنبه شاهد انتشار ارقام تولید ناخالص داخلی سهماهه سوم با پیشبینی متوسط ۴.۵ درصدی خواهیم بود، که نشاندهنده بهبود وضعیت اقتصادی و هزینههای مصرفکننده است. این یک خبر خوب برای بازارها است؛ زیرا بهبود شرایط اقتصادی میتواند به افزایش اعتماد به داراییهای با ریسک بالاتر منجر شود.
دادههای تورم نیز در روز جمعه به شکل شاخص PCE اعلام خواهند شد. شاخص هزینههای مصرف شخصی، معیاری است برای اندازهگیری قیمتهایی که مردم ساکن ایالات متحده برای خرید کالاها و خدمات پرداخت میکنند.
لازم به ذکر است که در یک هفته گذشته، بازار ارزهای دیجیتال با رشد ۳۰ میلیارد دلاری و رسیدن ارزش کل آن به ۱.۱۹ تریلیون دلار، رشد قابلتوجهی را تجربه کرد.
منبع : beincrypto.com
لینک مطلب : ارقام تولید ناخالص داخلی در هفته پیش رو، آیا باعث ایجاد نوسان های بیشتری روی بازار ارزهای دیجیتال می شود
نوش جون اونایی که سود کردن