گسترش وام دهی تتر اینبار جدی‌تر از همیشه خبرساز شده؛ چون شرکت با تزریق میلیاردی به بخش کالا نشون داده که برنامه‌های بزرگی برای تبدیل شدن به یک غول مالی داره.

بر اساس آخرین اخبار ارز دیجیتال، شرکت تتر، صادرکننده بزرگ‌ترین استیبل کوین دنیا، حالا به‌ جای اینکه فقط در دنیای ارز دیجیتال فعالیت کنه، داره کم‌کم به یک بازیگر بزرگ در دنیای فاینانس سنتی تبدیل میشه. طبق صحبت‌های پائولو آردواینو (Paolo Ardoino)، مدیرعامل تتر، این شرکت تا الان حدود ۱.۵ میلیارد دلار اعتبار در حوزه کالا ارائه داده؛ اون هم نه فقط با پول نقد، بلکه با استیبل کوین USDT هم وام میده.
این اقدام بخشی از استراتژی جدید تتره که میخواد وارد تجارت کالاهای مهمی مثل نفت، محصولات کشاورزی و حتی فلزات بشه. آردواینو گفته برنامه دارن به‌ صورت جدی این فعالیت‌ها رو گسترش بدن و این موضوع نشون میده که تتر دیگه فقط یک صادرکننده استیبل کوین نیست؛ بلکه داره به یک فایننسر بزرگ جهانی تبدیل میشه.

تاثیر گسترش وام دهی تتر بر تجارت جهانی کالا

بخش وام دهی تتر در واحد تجاری جدید به نام Trade Finance انجام میشه؛ این واحد برای تامین اعتبار کوتاه مدت طراحی شده تا شرکت های فعال در تجارت کالا بتونن خرید، انتقال و تسویه معاملات خودشون رو انجام بدن. در واقع این نوع وام دهی توی بازار کالا کاملا رایجه و حضور تتر توی این بخش یعنی یک بازیگر قدرتمند تازه وارد رقابت شده.
البته بلومبرگ گزارش داده بعضی شرکت ها هنوز مردد هستن که وام رو با USDT بگیرن، اما قدرت مالی تتر باعث شده این تردیدها کم‌ رنگ بشه. فراموش نکنیم تتر الان نزدیک ۱۸۴ میلیارد دلار توکن در گردش داره و از نظر سوددهی نسبت به تعداد کارمند، یکی از پربازده‌ترین شرکت های جهانه.
از طرفی، محصولات دیگه تتر مثل Tether Gold هم رشد چشمگیری داشتن و شرکت اعلام کرده بیش از ۱۰۰ تن طلای فیزیکی در اختیار داره. رشد USDT هم موتور اصلی توسعه همه این فعالیت‌هاست؛ چون استیبل کوین ها امروز فقط ابزار تریدرها نیستن، بلکه در پرداخت های جهانی، تسویه سریع و انتقال کم هزینه پول کاربرد جدی دارن.
همزمان، سازمان های بزرگی مثل جی پی مورگان (JPMorgan)، سیتی (Citi) و ویزا (Visa) هم دارن استفاده از استیبل کوین ها رو توسعه میدن؛ چیزی که مسیر تتر رو برای حضور بیشتر در اقتصاد جهانی بازتر میکنه.

منبع خبر