چانگ پنگ ژائو (CZ) مدیرعامل پیشین بایننس، معتقد است که کیفپولهای ارز دیجیتال باید به ابزار اصلی تراکنشهای روزمره تبدیل شوند و صرافیها تنها برای معاملهگران حرفهای و تأمین نقدینگی استفاده شوند.
با توجه به اخبار کریپتو امروز، ژائو در گفتوگویی با “ایوین چن“، مدیرعامل “تراست والت“، تأکید کرد که کیفپولها دیگر فقط برای ذخیره دارایی نیستند، بلکه نقش مهمی در تراکنشهای مالی، هویت دیجیتال و خدمات دیفای دارند.
ژائو، کاربران کریپتو نباید به صرافی وابسته باشند
ژائو با اشاره به اینکه اکثر کاربران نباید به صرافیها وابسته باشند، گفت: «کاربران نیازی به استفاده همیشگی از صرافی ندارند.» او معتقد است که کیفپولهایی مانند “تراست والت” گزینهای بهتر برای تعاملات روزمره در دنیای کریپتو هستند.
این روند رو به رشد نشان میدهد که کیفپولهای دیجیتال در حال تبدیل شدن به ابزارهایی جامع برای مدیریت ثروت، ارسال حواله، دسترسی به اپلیکیشنهای غیرمتمرکز و حتی احراز هویت دیجیتال هستند.
مدیرعامل “تراست والت” نیز اعلام کرد که این کیف پول تاکنون نزدیک به ۲۰۰ میلیون بار دانلود شده و در حال تبدیل شدن به یک راهکار مالی گسترده برای کاربران روزمره است.
ژائو همچنین به نقش کیف پولها در هویت دیجیتال و خدمات دولتی اشاره کرد و گفت: «همانطور که مرورگرها دروازه ورود به اینترنت هستند، کیف پولها نیز زیرساخت کلیدی برای هویت دیجیتال و خدمات بلاکچینی خواهند بود.»
با رشد پذیرش بلاکچین، به نظر میرسد کیف پولها نقش پررنگتری در زندگی دیجیتال افراد ایفا کنند و جایگاه خود را فراتر از یک ابزار ذخیرهسازی ساده تثبیت کنند.
بسیار عالی بود
مدیرعامل “تراست والت“، تأکید کرد که کیفپولها دیگر فقط برای ذخیره دارایی نیستند، بلکه نقش مهمی در تراکنشهای مالی، هویت دیجیتال و خدمات دیفای دارند.
سایت خبری کریپتونگار
با رشد پذیرش بلاکچین، به نظر میرسد کیف پولها نقش پررنگتری در زندگی دیجیتال افراد ایفا کنند
اخبار ارز دیجیتال از سایت کریپتونگار
اخبار ارز دیجیتال