بر اساس گزارش شرکت امنیت بلاکچین پک‌شیلد (PeckShield)، حملات فیشینگ به تنهایی ۹۳.۵ درصد از کل وجوه به سرقت رفته را تشکیل می‌دهند که مبلغی معادل ۲۹۳.۴ میلیون دلار را شامل می‌شود. در میان پنج حمله بزرگ ماه اوت، با دو حمله فیشینگ توانستند ۲۳۸ میلیون دلار بیت کوین را به سرقت ببرند.

دارایی دیجیتال3

علاوه بر این، دیگر خسارات مهم شامل حمله به شبکه رونین (Ronin Network) است که در این حمله ۱۲ میلیون دلار از هکرها بازپس گرفته شد، اما تراکنش‌های غیرمجاز ارزهای دیجیتال به ارزش ۵.۱ میلیون دلار صورت گرفت.

 همچنین، پروتکل مالی غیرمتمرکز نکسرا (Nexera) نیز از طریق یک بهره‌برداری از قرارداد هوشمند، ۱.۸۳ میلیون دلار را از دست داد.

خسارات ناشی از حملات سایبری همچنان به عنوان یک موضوع نگران کننده مطرح است. بر اساس گزارشی که توسط ایمونفی (Immunefi) در تاریخ ۲۹ اوت منتشر شد، صنعت کریپتو تاکنون در سال ۲۰۲۴ با زیان‌هایی به ارزش ۱.۲۱ میلیارد دلار به دلیل هک‌ها و کلاهبرداری‌های معروف به راگ پول مواجه بوده است.

ماه گذشته، یکی از بزرگ‌ترین حملات سایبری سال ۲۰۲۴ به صرافی کریپتوی وازیرایکس (WazirX) در هند رخ داد که منجر به از دست رفتن ۲۳۴.۹ میلیون دلار از وجوه یکی از کیف‌های چندامضایی این صرافی شد.

 در حال حاضر، این صرافی در حال اجرای یک برنامه مرحله‌ای برای بازیابی عملیات مالی خود است که شامل پیگیری قضایی در سنگاپور نیز می‌شود.

برای حفاظت از صنعت ارزهای دیجیتال در برابر خسارات مالی ناشی از هک‌ها، یک تیم از هکرهای اخلاقی به نام SEAL تشکیل شده است که با هدف تقویت دفاع‌ها و جلوگیری از نقض‌های امنیتی فعالیت می‌کنند.

 طبق گزارش ایمونفی در ۲۲ اوت، تقریباً ۸۰ درصد از ارزهای دیجیتال پس از هک یا بهره‌برداری، ارزش خود را هرگز بازیابی نمی‌کنند و این کاهش ارزش معمولاً آسیب بیشتری به پروژه‌ها وارد می‌کند.