به نام خدا
#اطلاعیه
#لایو ۲۸ دی
#شماره ۱۳۹۳-۱۰
با سلام و احترام؛
به اطلاع کاربران عزیز میرسانیم جهت مشاهده لایو مورخ ۲۸ دی ماه جناب آقای علی اکبر توسل با موضوع هوش مصنوعی، روی کلیپ زیر کلیک نمایید.
لینک شبکههای اجتماعی سایت:
در پناه ایزد یکتا، موفق و پیروز باشید.
سلام آقای توسل خوبین؟
یه سوال برام پیش اومده اونم اینه که من بستنی فروشی دارم. در حال حاضر هم مشتریهای خوبی دارم اما چطور هوش مصنوعی و این تکنولوژی میتونه بیزینس من رو دگرگون کنه و شغلم رو نابود کنه؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه من باید چیکار کنم؟چطور خودم رو با این تکنولوژی وفق بدم و از این قافله عقب نمونم و در عین حال هم شغلم رو از دست ندم؟چون من واقعا عاشق این کارم.
بهترین لحظه های زندگیم موقعیه که میام داخل مغازه و شروع میکنم به درست کردن بستنی و فروش اون.
ممنون میشم پاسخ من رو بدید.
سلام جناب کشاورز عزیز. اول تشکر میکنم که سوالتون رو پرسیدید و دوم اینکه خیلی عالیه که به فکرید و تصمیم دارید خودتون رو بروز نگه دارید.
خب باید بگم که کمترین کاری که توسط تکنولوژی میتونه صورت بگیره تغییر در مزه و شکل ظاهری هست. مسلما میتونید از هوش مصنوعی چت جی پی تی (chatgpt) بپرسید که یه طعم جدید بهم معرفی کن و بگو چطور اون رو درست کنم و قطعا در سریعترین زمان ممکن شروه میکنه به نوشتن دستورالعمل. و حتی میتونید بپرسید که یه شکل جدید بهم بده و ازش ایده بگیری و بستنی های متفاوتی از نظر ظاهری درست کنی.
یکم جلوتر میریم و میرسیم به جایی که ربات های تمام اتوماتیک میان و از تولید تا ارائه به مشتری رو خودشون انجام میدن. این به واقعیت پیوسته.
اگه تحقیق کنید متوجه میشید که ژاپن رستورانی ساخته که حتی یک نفر انسان داخلش نیست. پخت و سرو غذا و نظافت و هرچیزی که فکرشو کنید توسط رباتها انجام میشه.
جالبه نه؟
پس یا ربات بساز یا خودتو وفق بده. هردوش رو میتونی.
😊🥰😊🥰😊🥰
بسیار کاربردی🙌
ممنون بخاطر پشتکارتون 🙌
همرو بدبخت کردی و نشستی ترکیه سیگنال میدی
جالب و کاربردی بود
ممنون از ارایه مطالبتون
به امید روزهای خوب و عالی 😍
هوش مصنوعی
سپاس
واقعا جالب بود امیدوارم بهطور رایگان بشه ازش استفاده کرد👍👌👌
Sepasdd