اگرچه فعلا مشکلی از نظر نقدینگی در بازار مشاهده نمی‌شود، اما فدرال رزرو ابزارهای مختلفی در اختیار دارد که می‌تواند به‌سرعت از آن‌ها استفاده کند. این موضوع شباهت زیادی به عملکرد فدرال رزرو در دوران بحران کرونا در سال ۲۰۲۰ دارد؛ زمانی که با اقدامات اضطراری، از سقوط بازار جلوگیری کرد.

با توجه به اخبار ارز دیجیتال، اعمال تعرفه‌های تجاری جدید و نگرانی از افزایش تورم، نوساناتی را در بازارهای مالی ایجاد کرده است و برخی از سرمایه‌ گذاران از کاهش نقدینگی در بازار بزرگ اوراق قرضه آمریکا (با ارزشی حدود ۲۹ تریلیون دلار) ابراز نگرانی کرده‌اند. اما دیدگاه تحلیلگران این است که فعلا اوضاع بازارهای مالی تحت کنترل می‌باشد.

تأثیر تصمیم فدرال رزرو بر بازار ارز دیجیتال

اگر فدرا‌ل رزرو وارد عمل شود و بازارهای مالی سنتی را تقویت کند، احتمالا اعتماد سرمایه‌ گذاران نسبت به دارایی‌های پرریسک مثل بیت کوین و سایر رمزارزها بیشتر می‌شود. وقتی شرایط باثبات‌تر باشد، هولدرها و تریدرها راحت‌تر سراغ سرمایه‌ گذاری در بازار ارز دیجیتال می‌روند.

برای افراد تازه‌ وارد به بازار ارز دیجیتال، این می‌تواند یک فرصت مهم باشد تا حرکات فدرال رزرو را زیر نظر بگیرند؛ چرا که تصمیم‌های این نهاد می‌تواند به‌ طور غیر مستقیم روی قیمت رمزارزها تأثیر بگذارد.