پندل فاینانس به عنوان یکی از راهکارهای مناسب برای دنیای ارز دیجیتال، نقش مفیدی را ایفا میکند. امروزه مسیرهای سرمایهگذاری ارز دیجیتال به روشهای نوینی ارتقا یافته است که بخشی از این امکانات را میتوان به پندل فاینانس ارتباط داد. قطعا کنجکاو هستید که بدانید نحوه کارکرد این پلتفرم چگونه است و چه کمکی به کاربران ارز دیجیتال میکند. برای این منظور هر آنچه که در رابطه با این پلتفرم نیاز باشد را اشاره کردهایم؛ پس با ما همراه باشید.
جدول محتوا
پندل فاینانس چیست؟
پندل فاینانس یک سیستم مخصوص دنیای ارز دیجیتال است که به کاربران کمک میکند تا با داراییهای دیجیتالیشان سود بیشتری را بدست آورند. این سیستم از تکنولوژی بلاکچین استفاده میکند و به افراد اجازه دهد تا امکان معامله و در راستای آن درآمدزایی داشته باشند. در واقع پندل به شما این امکان را میدهد که داراییهایتان را بفروشید یا به عنوان قرض آن را به دیگران دهید تا دیگر کاربران با آن امکان معامله داشته و در ازای آن مبلغ سودی را به طور منظم به شما پرداخت کنند.
نحوه کارکرد پندل فاینانس
پندل فاینانس با استفاده از توکنهای PT (Pendle Token) و YT (Yield Token) به عنوان دو ابزار اصلی خود فعالیت میکند و بواسطه آنها امکان معامله و درآمدزایی از ارزهای دیجیتال را ایجاد مینماید.
PTها در پندل نمایانگر وثیقه داراییها هستند. وقتی کاربری قصد دارد ارز دیجیتال خود را قرض دهد تا از آن درآمد کسب کند، ابتدا باید PTهای خود را به پندل وارد و به عوض YT دریافت کند. PTها تا زمانی که داراییها قرض داده میشوند نیز نگهداری میشوند و نمایانگر حق مالکیت وثیقه دارایی مورد نظر هستند.
YTها هم به عنوان نمایانگر درآمد تولید شده از وثیقه داراییها عمل میکنند. وقتی دارایی دیجیتال را قرض داده و از آن درآمد تولید میشود، این درآمد به صورت YT به کاربران توزیع میگردد. YTها نمایانگر درآمد هستند و کاربران میتوانند از این توکنها به عنوان واحدهایی برای دریافت درآمد و تجمیع آنها بهرهبرداری کنند. به این ترتیب، پندل فاینانس به کاربران این امکان را میدهد تا داراییهای دیجیتالیشان را مدیریت کرده و از آنها به شکل متفاوتی به جز ترید مستقیم نیز کسب درآمد کنند.
بیشتر بخوانید : ۳ روش کسب سود از بازارهای صعودی و نزولی
انواع روشهای فاینانس
داراییها به منظور تحقق اهداف مالی مورد استفاده قرار میگیرند، به همین علت روشهای مختلفی برای انجام مدیریت و ایجاد درآمد از آنها وجود دارد. برای نمونه در بخش زیر به برخی از انواع روشهای فاینانس اشاره میکنیم:
سرمایهگذاری در بازار سهام
برای سرمایهگذاری در بازار سهام، افراد و شرکتها پول خود را در خرید و فروش سهام شرکتها و بورس سرمایهگذاری میکنند. این سهام ممکن است در طول زمان ارزش افزوده داشته باشد و بازدهی مالی به سرمایهگذاران دهد.
معاملات ملکی
معاملات ملکی شامل خرید و فروش املاک مسکونی و تجاری میشود. افراد ممکن است به منظور دریافت درآمد، ملک را اجاره داده و یا به منظور فروش املاک با ارزش بیشتر سرمایهگذاری خود را انجام دهند.
حسابداری و مدیریت مالی شخصی
افراد میتوانند با مدیریت مالی صحیح و استفاده از ابزارهای حسابداری، بودجهریزی و سرمایهگذاریهای کوچکتر، سرمایه خود را بهبود بخشند و بدین ترتیب، درآمد و داراییهای خود را افزایش دهند.
بانکداری و مدیریت سرمایه
بهرهگیری از خدمات بانکی و مالی به منظور مدیریت پول به نام بانکداری و مدیریت سرمایه معروف است و شامل حسابهای بانکی، سرمایهگذاری در محصولات مختلف، وامدهی و مدیریت سرمایه در صنایع مختلف میشود.
فاینانس اختراعی و داراییهای دیجیتال
با رشد فناوریهای مختلف در بلاکچین، امکان معامله و مدیریت داراییهای دیجیتال مثل توکنهای رمزارز و داراییهای دیجیتال دیگر بوجود آمده است. این به افراد اجازه میدهد تا در بازارهای دیجیتال سرمایهگذاری کرده و کسب درآمد کنند.
این موضوع مهم است که به اصول مالی مثل تنظیم بودجه، مدیریت ریسک و برنامهریزی مالی توجه کنید تا بتوانید در هر روشی که انتخاب میکنید، بهترین نتایج ممکن را بدست آورید.
قرارداد فاینانس (تامین مالی) چیست؟
قرارداد فاینانس، یک توافقنامه مالی است که بین دو طرف یا چند طرف برای تامین مالی پروژه خاصی منعقد میشود. این نوع قرارداد معمولاً برای تأمین مالی ساخت و ساز، توسعه پروژه، خرید ماشینآلات و تجهیزات، گسترش تجارت، یا هر نیاز مالی دیگری منعقد میشود. هر چند که مقصود اصلی ما استفاده از این قرارداد در دنیای ارز دیجیتال است.
قرارداد فاینانس معمولاً شرایط مشخصی را شامل میشود که شامل نرخ سود، تاریخهای پرداخت، شیوه بازپرداخت و دیگر شروط مرتبط با تامین مالی میباشد. این قرارداد ممکن است توسط بانکها، موسسات مالی، یا سایر اشخاص حقوقی یا حقیقی منعقد شود. همچنین این قرارداد ممکن است با ضمانتهای اجرایی مانند وثیقهها یا تعهدات مالی همراه باشد تا به تضمین پرداخت وام و احترام به شرایط قرارداد کمک کند.
هدف اصلی از قرارداد فاینانس، تأمین منابع مالی برای انجام یک پروژه یا فعالیت اقتصادی خاص و ایجاد شرایط مالی معقول برای طرفین قرارداد است.
تسهیلات فاینانس چیست؟
تسهیلات فاینانس به معنای وامها یا منابع مالی از طریق وام دهندگان به افراد یا شرکتها برای تأمین نیازهای مالی میباشد. این نیازهای مالی ممکن است شامل خرید مسکن، تجهیزات، تأسیس کسب و کار، تحصیل، پرداخت بدهیها، انجام معامله یا هر مورد دیگری باشد. این تسهیلات معمولاً با شرایط مشخصی همچون نرخ سود، مدت زمان بازپرداخت و شیوه بازپرداخت تعریف میشوند.
تسهیلات بلند مدت فاینانس
تسهیلات بلند مدت فاینانس به تأمین منابع مالی برای پروژهها و اهدافی با مدت زمان بلند مالی اشاره دارد. این نوع تسهیلات معمولاً برای پروژههای بزرگ مانند ساخت و ساز، توسعه صنعتی، تحصیلات عالی، یا خرید تجهیزات وسیع استفاده میشود. تفاوت اصلی تسهیلات بلند مدت با تسهیلات کوتاه مدت این است که مدت زمان بازپرداخت آنها معمولاً بلندتر است و میتواند چند سال یا حتی چند دهه باشد.
تسهیلات بلند مدت فاینانس معمولاً با نرخ سود ثابت یا متغیر ارائه میشوند و میتوانند به عنوان یک منبع مطمئن برای تأمین منابع مالی برای پروژههای طولانی مدت عمل کنند.
بیشتر بخوانید : آموزش تصویری استخراج ابری در صرافی بایننس
آشنایی با توکنهای پلتفرم پندل
توکن بومی پلتفرم پندل با نماد PENDLE شناخته میشود که یک توکن ERC-20 بر روی شبکه اتریوم است. هولدرهای توکن PENDLE میتوانند در حاکمیت این پلتفرم شرکت کنند که برای اینکار باید پندل را استیک (قفل) نموده و vePENDLE را دریافت نمایند. هر چه مدت زمان بیشتری پندل خود را قفل کنید، توکن حاکمیتی بیشتری میگیرید. در این راستا vePENDLE بیشتر مساوی است با قدرت رایدهی بیشتر.
نسخههای مختلف پلتفرم پندل
پلتفرم پندل شامل دو نسخه ساده (Simple) و پرو (Pro) میباشد که هر دو نسخه از قراردادهای هوشمند و توکنهای یکسانی استفاده میکنند. چون پیشبینی میشود که نسخه ساده ترافیک بالایی داشته باشد، پس تجربه کاربری راحتتر و سادهتری برای آن طراحی شده است.
این در حالی است که در نسخه پرو به همه قابلیتهای پندل دسترسی دارید و میتوانید با خرید و فروش PT و YT برای خود کسب سود کنید.
بررسی وضعیت امنیت در پلتفرم Pendle
از طرف خود تیم پشتیبان ابن پلتفرم به پایدار بودن امنیت آن اشاره میشود؛ اما با این وجود بهتر است که یک سری نکات مهم را از طرف خود در نظر گیرید.
- کیف پولی که تمام سرمایهتان در آن قرار دارد را به اپلیکیشن خاصی متصل نکنید.
- از لمس لینکهای ناشناختهای که به شما ارسال میشود نیز پرهیز کنید.
- برای ورود به اپلیکیشن حتما تمام حروف آدرس ارسال کننده پیام را چک نموده تا یک وقت اسیر حمله هموگلیف نشوید. حمله هموگلیف یک نوع حمله سایبری است که هکرها یا مهاجمان سعی دارند با تقلید اطلاعات واحدهای معتبر و قابل اعتماد، اطلاعات مخربی را به شکلی دروغین و متقلبانه به افراد مورد هدف تزریق کنند و سرقت اطلاعات حساس و متعلقات مالی کاربران را انجام دهند.
آموزش نحوه کار با پلتفرم پندل
ازآنجایی که پلتفرم پندل دارای بخشهای کاربردی مختلفی میباشد، بهتر است با بخشهای مختلف یا حداقل بخشهای پر استفاده آن آشنایی پیدا کنید.
برداشت پاداش
برای انجام فرایند برداشت پاداش ابتدا وارد صفحه داشبورد شوید و روی گزینه “Claim Yield and Rewards” کلیک کنید.
از Show Balance above برای فیلتر میزان موجودی استفاده نموده و سپس پاداشی را که میخواهید دریافت کنید را انتخاب نمایید، حال مبلغ گس و کارمزد را بررسی و گزینه Claim را انتخاب کنید.
خرید دارایی
برای انجام فرایند خرید وارد صفحه Discounts شوید.
داراییهای مورد نظر و زمان تاریخ سررسید را انتخاب کنید.
حال، مبلغ تراکنش را تعیین نمایید.
در نهایت جزییات تراکنش خود را بررسی، تراکنش را تایید و دارایی مدنظر را خریداری کنید.
تامین نقدینگی
برای تامین نقدینگی که یکی از اصلی ترین کاربردهای این پلتفرم میباشد نیز باید به صفحه استخرها مراجعه نمایید.
سپس باید بر روی داراییهای منتخب کلیک کرده و تاریخ سررسید مدنظرتان را انتخاب کنید.
میزان نقدینگی که میخواهید بدست آورید را انتخاب کنید.
در انتها نتیجه اقدام خود را بررسی کنید.
قفل کردن PENDLE
برای قفل کردن پندل بهتر است از نسخه پرو این پلتفرم استفاده کنید. در این بخش میتوانید ارز پندل را برای دریافت vePENDLE قفل کنید. همچنین میتوانید مدت زمان قفل کردن را افزایش دهید. برای این فرایند به به صفحه Lock مراجعه کنید.
در اینجا باید مبلغی که میخواهید قفل کنید را تعیین و وارد کنید. مدت زمان قفل کردن را انتخاب، مقدار vePENDLE دریافتی و APY را کنترل و در آخر تراکنش خود را تایید کنید.
همانطور که اشاره شد، با استفاده از پلتفرم پندل میتوان اقدامات سودآوری چون قرض دادن ارز در ازای سود را انجام داد. شاید مشابه اینکار را بتوان در بستر دیفای انجام داد؛ اما این سود غیرقطعی و برای زمانی دور است. پندل با جداسازی اصل توکن و بازده آن، اجازه خرید دارایی اصلی را در قیمتی پایینتر از صرافیها فراهم میکند. این موارد موجب افزایش کاربران پندل میشود که با توجه به این شرایط میتوان بر روی آن حساب ویژهای باز کرد؛ چرا که دارای نقدینگی بالا و در واقع قابلیت اطمینان است.
عالیییییَ
Ok.
بینهایت ممنون بابت زحماتتون…💥💥💥💥
بسیار عالی و درجه یک…🌟🌟🌟🌟
کامنت😎😎
درود بی پایان
ممنون❤️❤️
برکت در سایتتون🥰
ممنون
💪💪💪💪💪🤗💕💯♥️
💕💕💕💕💕💕💞💞💗☝☝☝
سپاس
😍😍
برکت الهی ودر سایت کریپتو نگار مجمموعه
ممنون از شما بابت مطالب اموزشی
تشكر از ارائه مقاله پندل فاینانس سپاس از شما