رمزارز توقیفشده در چین به منبع جدیدی برای تأمین بودجه دولتهای محلی تبدیل شده است، اقدامی بحثبرانگیز که با ممنوعیت رسمی معاملات کریپتو در این کشور در تضاد است.
بر اساس اخبار روز کریپتو، با کند شدن رشد اقتصادی در چین، دولتهای محلی این کشور به راهکارهای جایگزین برای تأمین منابع مالی خود روی آوردهاند. در گزارشی که خبرگزاری رویترز منتشر کرده، آمده است که برخی از این نهادها از شرکتهای خصوصی برای فروش رمزارزهای توقیف شده در بازارهای خارجی استفاده میکنند. این در حالی است که معاملات کریپتو طبق قانون در چین ممنوع بوده و هیچ چهارچوب مشخصی برای نحوه مدیریت رمزارزها توسط مقامات وجود ندارد.
به گفته کارشناسان حقوقی، نبود قوانین شفاف منجر به اتخاذ رویکردهایی ناسازگار و غیرشفاف در فروش رمزارز شده که میتواند زمینهساز فساد شود.
منابع مالی جدید از محل فروش بیت کوین
بر اساس اسناد مالی و قضایی بهدستآمده، دولتهای محلی در پایان سال ۲۰۲۳ حدود ۱۵۰۰۰ بیت کوین به ارزش ۱.۴ میلیارد دلار در اختیار داشتهاند که فروش آنها نقش مهمی در تأمین کسری بودجه محلی ایفا کرده است. در مجموع، چین با در اختیار داشتن حدود ۱۹۴۰۰۰ بیت کوین به ارزش حدود ۱۶ میلیارد دلار، پس از ایالات متحده، دومین دارنده بزرگ بیت کوین در جهان به شمار میرود. بااینحال، چن شی (Chen Shi)، استاد دانشگاه اقتصاد و حقوق ژونگنان، این اقدام را «راهحلی موقتی» دانسته که با «سیاست ممنوعیت رسمی معاملات رمزارز» در چین مطابقت ندارد.
بهعلاوه، افزایش جرائم مرتبط با رمزارز، از جمله کلاهبرداری اینترنتی، پولشویی و قمار غیرقانونی، به نگرانیها درباره مدیریت رمزارز دامن زده است. دولت چین در سال ۲۰۲۴ بیش از ۳ هزار نفر را به اتهام مشارکت در پولشویی مرتبط با کریپتو تحت تعقیب قرار داده است.
پیشنهاد ذخیرهسازی استراتژیک رمزارز
برخی کارشناسان چینی معتقدند که فروش رمزارزهای توقیفشده باید از سوی نهادهای مرکزی همچون بانک مرکزی انجام شود تا شفافیت بیشتری به همراه داشته باشد.
گوو ژیهاو (Guo Zhihao)، وکیل مستقر در شنژن، پیشنهاد داده که بانک مرکزی چین یا باید ارز دیجیتال توقیف شده را در بازارهای بینالمللی بفروشد یا آنها را بهعنوان ذخیره ارزی نگه دارد. رو هایانگ (Ru Haiyang)، بنیانگذار صرافی ارز دیجیتال HashKey در هنگکنگ نیز تأکید کرده که چین باید به رویکردی مشابه ایالات متحده و سیاست دونالد ترامپ در زمینه حفظ بیت کوین بهعنوان ذخیره استراتژیک روی آورد. همچنین طرحی برای ایجاد یک صندوق حاکمیتی رمزارزی در هنگکنگ که معاملات ارزهای دیجیتال در آن مجاز است، مطرح شده است.
این بحثها در حالی مطرح میشود که تنشهای تجاری میان چین و آمریکا افزایشیافته و برخی نگراناند که این وضعیت باعث کاهش ارزش یوان و در نتیجه افزایش تمایل به ارزهای دیجتال در چین شود.
اخبار ارز دیجیتال در سایت کریپتونگار
افزایش جرائم مرتبط با رمزارز، از جمله کلاهبرداری اینترنتی، پولشویی و قمار غیرقانونی، به نگرانیها درباره مدیریت رمزارز دامن زده است. دولت چین در سال ۲۰۲۴ بیش از ۳ هزار نفر را به اتهام مشارکت در پولشویی مرتبط با کریپتو تحت تعقیب قرار داده است
ظهر باکریپتونگار
دانشگاه علی اکبر توسل
علی اکبر توسل
سایت کریپتونگار
صرافی بیتکس روم
استاد توسل
آقای توسل
کریپتونگار
بیتکس روم
رمزارز توقیفشده در چین به منبع جدیدی برای تأمین بودجه دولتهای محلی تبدیل شده است، اقدامی بحثبرانگیز که با ممنوعیت رسمی معاملات کریپتو در این کشور در تضاد است.
کریپتونگار > اخبار ارز دیجیتال > اخبار داغ ارز دیجیتال > رمزارز توقیفی، در بودجه اقتصادی چین!
رمزارز توقیفشده در چین به منبع جدیدی برای تأمین بودجه دولتهای محلی تبدیل شده است، اقدامی بحثبرانگیز که با ممنوعیت رسمی معاملات کریپتو در این کشور در تضاد است
Good morning
Ali akbar tawasol
tawasol university
cryptonegar
bitexroom
signal
trade
news
buy & sell
learning
very good
رمزارز توقیفشده در چین به منبع جدیدی برای تأمین بودجه دولتهای محلی تبدیل شده است، اقدامی بحثبرانگیز که با ممنوعیت رسمی معاملات کریپتو در این کشور در تضاد است.
گووژیهاو وکیل مستقردرشنژن،پیشنهاد داده که بانک مرکزی چین یا باید ارزهای دیجیتال توقیف شده رادربازارهای بین المللی بفروشد یا آنها رابه عنوان ذخیره ی ارزی نگه دارد
شب با کریپتونگار
مدیریت با علی اکبر توسل
تحلیل با علی اکبر توسل
سیگنال با علی اکبر توسل
کریپتو با علی اکبر توسل
آموزش با علی اکبر توسل
توسعه توسط علی اکبر توسل
ارزدیجیتال با علی اکبر توسل
ترید با علی اکبر توسل
مشاوره با علی اکبر توسل