صرافی HTX در اواخر سپتامبر طی یک هک و حمله فیشینگ 5000 ETH را از دست داد. اما به سرعت اقدامات لازم برای پس گرفتن وجوه را شروع کرد.

کیف پول HTX در 25 سپتامبر طی یک حمله فیشینگ، مقدار 5000 ETH را به ارزش 8 میلیون دلار را از دست داد. مدت کوتاهی پس از هک شرکت با هکر تماسی گرفت و ادعا کرد که هویت آن‌ها را می‌داند.

صرافی HTX به هکر پیشنهاد جایزه‌ای به ارزش 400 هزار دلار را داد. این پیشنهاد در صورتی است که هکر تا قبل از 2 اکتبر 95 درصد از وجوه به سرقت رفته را برگرداند. پلتفرم HTX همچنین افزود که در این حالت هیچ اقدام قانونی نیز انجام نمی‌دهد.

بازیابی وجوه به سرقت رفته

صرافی HTX در اواخر سپتامبر تایید کرد که وجوه دزدیده شده توسط هکر بازگردانده شد. همچنین جایزه‌ای به مقدار 250 ETH را برای هکر صادر کرده است.

جاستین سان سرمایه‌گذار Huobi Global ومشاور HTX، در 7 اکتبر طی پستی در X (توئیتر سابق) گفت: «هکر انتخاب درستی کرد. مایلیم از همه در این صنعت برای کمکشان قدردانی کنیم.»

جاستین در ادامه افزود: «تقویت امنیت بلاکچین و محافظت از دارایی‌های کاربران هرگز کار آسانی نبوده و ما خستگی‌ناپذیر در حال تلاش هستیم. تامین امنیت کامل برای دارایی‌های کاربران همیشه اولویت ما بوده و دست نخواهیم کشید. ما از حمایت کاربران و همچین جامعه خود سپاسگذاریم.»

هکرها در سه ماهه سوم سال جاری کولاک کرده‌اند. طبق گزارش پلتفرم امنیتی بلاکچین Immunefi، در ماهه سوم سال جاری حدود 76 هک بر روی پروژه‌ها و شرکت‌های رمزنگاری و همچنین Web3 صورت گرفته است. این مقدار در مقایسه با سه ماهه سوم سال 2022، که 30 هک بود؛ افزایش قابل توجهی داشته است.

در همان هفته‌ای که HTX هک شد؛ پروتکل غیرمتمرکز زنجیره‌ای Mixin نیز پس از نفوذ مهاجمان به یک ارائه‌دهنده خدمات ابری شخص ثالث، حدود 200 میلیون دلار ضرر داد.

شبکه Mixin پیشنهاد داد که در صورت بازگرداندن وجوه مبلغ 20 میلیون دلار جایزه خواهد داد. با تمام این عوامل باز احتمال بازگرداندن وجوه کم به نظر می‌رسد.

منبع: cointelegraph.com

منبع مطلب: بازیابی وجوه به سرقت رفته طی هک صرافی HTX