با توجه به تحلیل بیت کوین، این ۸۴۴,۸۲۲ واحد BTC، بیش از ۴ درصد از کل بیت کوین‌هایی است که در نهایت استخراج خواهند شد (۲۱ میلیون واحد). چنین عددی نشان می‌دهد که Bitcoin به تدریج جایگاه خود را به عنوان یک دارایی استراتژیک در خزانه شرکت‌ها تثبیت کرده و دیگر یک دارایی صرفا پرریسک و سوداگرانه محسوب نمی‌شود.

در صدر فهرست دارندگان بیت‌ کوین، شرکت استراتژی (Strategy) قرار دارد که به رهبری مایکل سیلور توانسته بیش از ۶۰۱,۵۵۰ واحد BTC خریداری کند. ارزش این دارایی در حال حاضر بیش از ۷۱.۵ میلیارد دلار است و معادل ۲.۸۶ درصد از کل موجودی بیت کوین‌های جهان به حساب می‌آید.

شرکت‌های دیگر از جمله؛ Marathon Digital، Riot Platforms، Metaplanet (معروف به مایکرو استراتژی آسیا) و XXII نیز در میان پنج شرکت برتر از نظر دارایی بیت‌ کوین قرار دارند که هرکدام بین ۱۶,۰۰۰ تا ۵۰,۰۰۰ BTC در اختیار دارند.

تسلا، کوین‌ بیس و بلاک در مسیر ذخیره بیت کوین

علاوه بر شرکت‌های فناوری و استخراج بیت کوین، برخی غول‌های بازار نیز مانند تسلا (Tesla)، صرافی کوین‌ بیس (Coinbase) و شرکت بلاک (Block متعلق به جک دورسی) همچنان دارایی‌های قابل‌ توجهی از بیت‌ کوین را در ترازنامه خود حفظ کرده‌اند و آن را بخشی از استراتژی مالی بلندمدت خود می‌دانند.

با توجه به رشد سریع پذیرش بیت‌ کوین در میان شرکت‌های عمومی، تحلیل‌گران Bitcoin Magazine Pro این سؤال را مطرح کرده‌اند که آیا تا پایان سال ۲۰۲۵، مجموع دارایی BTC شرکت‌ها به ۱ میلیون واحد خواهد رسید یا خیر؟

با روند فعلی، این هدف چندان دور از دسترس به نظر نمی‌رسد به‌ خصوص اگر شرکت‌های بیشتری در واکنش به کاهش ارزش پول‌های فیات، نگرانی‌های تورمی و بهبود قوانین حوزه ارز دیجیتال به بیت کوین روی آورند.

در مجموع، ورود شرکت‌های بزرگ به بازار Bitcoin، نشانه‌ای قوی از تغییر نگاه شرکت‌ها به این ارز می‌باشد. با ثابت بودن تعداد کل بیت‌ کوین‌ها، ورود شرکت‌های بزرگ باعث کاهش دسترسی عمومی به این ارز می‌شود و ممکن است در آینده، رقابت برای خرید ارز دیجیتال بیت‌ کوین میان کاربران عادی و شرکت‌ها افزایش یابد.