بازار استیبل کوینها وارد فاز جدیدی از رقابت شده است؛ بانکها و فینتکها با بهرهگیری از مقررات جدید، به زودی در این حوزه نقشآفرینی خواهند کرد.
براساس آخرین اخبار ارز دیجیتال، رقابت برای تسلط بر بازار استیبل کوینها وارد مرحلهای تازه شده است. بعد از پیشتازی مجموعههای پیشرو مانند تتر و سِرکِل، حالا نوبت به بانکها و شرکتهای بزرگ فناوری مالی (فینتکها) رسیده تا در این عرصه نقشآفرینی کنند. به گفته ران گلدی، معاون پرداخت شرکت فایربلاکس، موج جدیدی از ورود کاربران سنتی و نوآور به بازار در راه است و احتمال میرود تا پایان سال جاری بیش از ۵۰ استیبل کوین جدید عرضه شود.
ورود کاربران سنتی به بازار استیبل کوینها، تحولی مهم را رقم میزند که همزمان با وضع قوانین جدید در کشورهای اروپایی و آمریکا در حال وقوع است. در اروپا، قانون «مایکا» و قوانین مشابه در آمریکا، زمینه را برای ورود بانکها، مؤسسات مالی و شرکتهای فینتک به این عرصه فراهم کردهاند. ران گلدی، معاون پرداخت فایربلاکس، پیشبینی میکند که بانکها در سطح جهانی و منطقهای به زودی استیبل کوینهای خود را عرضه کرده و مدلهای کسب وکارشان را برای بهرهبرداری از فرصتهای این بازار دگرگون خواهند کرد.
در جریان رقابتهای پیشین بازار استیبل کوینها، تتر (USDT) و یواسدیسی (USDC) بهعنوان دو کاربر سنتی شناخته شدند. تتر با ارزش بازاری نزدیک به ۱۴۵ میلیارد دلار، همچنان در صدر این بازار قرار دارد. یو اس دی سی نیز با گردش مالی بیش از ۶۰ میلیارد دلار، رتبه دوم را در اختیار دارد. این توکن توسط شرکت «سرکل» منتشر میشود و موفق شده مجوز رسمی فعالیت در اتحادیه اروپا را کسب کند؛ امتیازی که تتر هنوز به آن دست نیافته است. این موضوع میتواند در آینده جایگاه رقابتی این دو ارز دیجیتال را تحت تأثیر قرار دهد.
کاربردهای رو به رشد استیبل کوینها در پرداختهای بینالمللی
شرکتهای شناخته شدهای همچون رابینهود، ریپل و رِوُلت نیز با توجه به این روند رو به رشد، در حال گسترش و ارائه خدمات مرتبط با استیبل کوینها هستند. به عنوان نمونه، یک وارد کننده در برزیل میتواند به آسانی با تبدیل ارز محلی خود به یک استیبل کوین، مبلغ مورد نظر را مستقیماً به حساب یک فروشنده در ترکیه یا سنگاپور واریز نماید. این شیوه پرداخت در مقایسه با روشهای مرسوم بانکی، از سرعت بالاتر، شفافیت بیشتر و هزینههای کمتری برخوردار است و تسهیلگر تجارت بینالمللی به شمار میرود.
برخی بانکها مانند Braza Bank و BTG Bank در برزیل و DBS در سنگاپور در حال حاضر خدمات مرتبط با استیبل کوینها را به مشتریان تجاری خود ارائه میدهند. علاوه بر این، بسیاری از بانکهای دیگر در حال بررسی روشهای مختلف برای ورود به این بازار هستند؛ این اقدامات شامل فراهم کردن پول نقد لازم برای معاملات، پشتیبانی از تبدیل انواع داراییهای دیجیتال به یکدیگر و حتی عرضه استیبل کوینهای ویژه توسط این شرکتها میشود.
گلدی در پایان تأکید میکند که دهها بانک بزرگ با فایربلاکس در حال رایزنی هستند و برنامههای استراتژیک آنها برای ورود به بازار استیبل کوینها، بهاحتمال زیاد تا پایان سال جاری نهایی خواهد شد. انتظار میرود بخشی از این تحولات از سال ۲۰۲۶ وارد فاز اجرایی شود.
بازار استیبل کوینها وارد فاز جدیدی از رقابت شده است؛ بانکها و فینتکها با بهرهگیری از مقررات جدید، به زودی در این حوزه نقشآفرینی خواهند کرد.
شرکتهای شناخته شده ای مثل رابین هود،ریپل ورولت درحال گسترش وارائه خدمات مرتبط با استیبل کوین ها هستندوهمچنین بانک هایی ازقبیل Braza Bank,BTGBankدربرزیل وDBSدرسنگاپوردرحال حاضرخدمات مرتبط با استیبل کوین ها را ارائه میدهند.
ظهر باکریپتونگار
دانشگاه علی اکبر توسل
علی اکبر توسل
سایت کریپتونگار
صرافی بیتکس روم
استاد توسل
آقای توسل
کریپتونگار
بیتکس روم
از سایت کریپتونگار بابت ارائه اطلاعات جامع و اخبار مرتبط با ارزهای دیجیتال و استیبل کوینها صمیمانه تشکر میکنیم؛ تلاش شما در ایجاد آگاهی و دانش در جامعه قابل تقدیر است.
توضیحات ارائه شده بسیار مفید و آموزنده بودند سپاسگزارم
سپاس از سایت کریپتونگار بخاطر اخبار داغ و بروزش در زمینه ارز دیجیتال
بازار استیبل کوینها وارد فاز جدیدی از رقابت شده است؛ بانکها و فینتکها با بهرهگیری از مقررات جدید، به زودی در این حوزه نقشآفرینی خواهند کرد.
Good morning
Ali akbar tawasol
tawasol university
cryptonegar
bitexroom
signal
trade
news
buy & sell
learning
رخی بانکها مانند Braza Bank و BTG Bank در برزیل و DBS در سنگاپور در حال حاضر خدمات مرتبط با استیبل کوینها را به مشتریان تجاری خود ارائه میدهند.
راساس آخرین اخبار ارز دیجیتال، رقابت برای تسلط بر بازار استیبل کوینها وارد مرحلهای تازه شده است. بعد از پیشتازی مجموعههای پیشرو مانند تتر و سِرکِل، حالا نوبت به بانکها و شرکتهای بزرگ فناوری مالی (فینتکها) رسیده .