گزارش اخیر سازمان ملل فاش کرد که غول بازار استیبل کوین‌ها، تتر (USDT)، نقش مهمی در جرایم رمزارزی صورت‌گرفته در جنوب شرقی آسیا دارد.

در میان این نگرانی، ارزش بازار تتر افزایش یافته و به ۱۰۰ میلیارد دلار نزدیک شده است. همچنین، تتر ۷۳ درصد از سهم بازار ارز دیجیتال را به خود اختصاص داده است.

موقعیت تتر در بخش کریپتو همیشه بحث برانگیز بوده، به‌طوری که به عنوان یک استیبل کوین متصل به دلار آمریکا، این امکان را برای معامله‌گران فراهم می‌کند تا به راحتی به دنیای رمزارزها وارد شوند.

با این حال، همان‌طور که توسط دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل تأکید شده، همین ویژگی تتر را به ابزاری انتخابی برای مجرمان جهت پولشویی و کلاهبرداری در جنوب شرقی آسیا بدل کرده است.

در این گزارش، به جزئیات استفاده از USDT در کلاهبرداری‌های “قصابی خوک” پرداخته شده است. این شیوه از کلاهبرداری به یک استراتژی فریبکارانه اشاره دارد که در آن، از ارتباطات عاشقانه دروغین برای فریب قربانیان در جهت انتقال مقادیر زیاد پول استفاده می‌شود.

در همین حال، جذابیت تتر برای شرکت‌های جنایی ریشه در ظرفیت آن برای تراکنش‌های سریع، پیچیده و غیرقابل بازگشت دارد. این ویژگی به‌ویژه در پلتفرم‌های قمار آنلاین غیرقانونی که روشی رایج برای پولشویی مبتنی بر ارزهای دیجیتال است، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

علی‌رغم مواجهه با چالش‌های نظارتی و بررسی دقیق، تسلط USDT بر بازار تزلزل‌ناپذیر است. این امر به‌طور قابل توجهی نزدیک‌ترین رقیب تتر یعنی یواس‌دی کوین (USDC) را نیز که دارای ارزش بازار ۲۵.۵ میلیارد دلاری است، تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

پیش‌تر و در سال ۲۰۲۱ نیز، تتر با اتهامات کمیسیون معاملات آتی کالای ایالات متحده (CFTC) به دلیل اظهارات گمراه‌کننده در مورد ذخایر دلاری خود دست و پنجه نرم کرد که به جریمه ۴۱ میلیون دلاری ختم شد.

از آن زمان تاکنون، تتر با مقامات ایالات متحده برای جلوگیری از استفاده غیرقانونی از توکن خود همکاری کرده است.

منبع : beincrypto.com

لینک مطلب : گزارش سازمان ملل از استفاده تتر در آسیا توسط مجرمان