در حملات فیشینگ ارز دیجیتال، هکرها با اشتراک‌گذاری لینک‌های جعلی با قربانیان، اطلاعات حساسی مانند کلیدهای خصوصی کیف پول ارز دیجیتال را به سرقت می‌برند.

بر اساس پستی از Scam Sniffer که اوایل سپتامبر درشبکه X منتشر کرد نوشت، حملات فیشینگ در ماه آگوست بیش از ۶۶ میلیون دلار به این صنعت ضرر رسانده است که از این میان تعداد ۹,۱۴۵ قربانی حدود ۶۳ میلیون دلار را به دلیل حملات فیشینگ ارز دیجیتال از دست دادند. با اینکه تعداد قربانیان نسبت به ماه جولای ۳۴ درصد کاهش داشت، اما میزان وجوه سرقت شده ۲۱۵ درصد افزایش یافته است.

طبق اخبار ارز دیجیتال، حملات فیشینگ در فضای ارزهای دیجیتال به طور فزاینده‌ای رایج شده‌اند. در ماه می، یک معامله‌گر در یکی از پر سر و صداترین حملات فیشینگ سال، ۷۱ میلیون دلار از دارایی‌های خود را از دست داد. مهاجم با فریب دادن معامله‌گر، او را وادار کرد که ۹۹ درصد از دارایی‌هایش را به آدرس مهاجم ارسال کند.

حمله فیشینگ ۵۵ میلیون دلاری، ۸۸ درصد از کل وجوه سرقت شده در ماه آگوست را شامل می‌شود که در تاریخ ۲۰ آگوست، یک دارنده ارز دیجیتال بدشانس تراکنشی را امضا کرد که مالکیت ۵۵.۴۷ میلیون دای (DAI) در پروتکل دیفای (DeFi) میکر را تغییر داد و این امضا به یک آدرس فیشینگ اجازه داد تا مالکیت استیبل‌کوین‌های کیف پول را به دست بگیرد؛ دارنده پس از متوجه شدن اشتباه، تلاش کرد سریعاً وجوه را برداشت کند، اما تراکنش ناموفق بود زیرا تغییر مالکیت قبلاً اتفاق افتاده بود.

تیم واکنش ضد هک، «اتحادیه امنیت» به رهبری هکر کلاه سفید و محقق Paradigm، سامکسان (Samczsun)، از زمان راه‌اندازی در آگوست ۲۰۲۳، بیش از ۹۰۰ درخواست مرتبط با هک دریافت کرده است.

بزرگترین صرافی جهان نیز در حال مقابله با کلاهبرداران ارز دیجیتال است. کارشناسان امنیتی بایننس راهکاری برای مقابله با افزایش کلاهبرداری‌های «مسمومیت آدرس» توسعه داده‌اند، که در آن مهاجمان با فریب سرمایه‌گذاران، آن‌ها را ترغیب می‌کنند تا وجوه خود را به یک آدرس جعلی ارسال کنند.

الگوریتم بایننس آدرس‌های جعلی را با شناسایی انتقالات مشکوک، مانند انتقالاتی با ارزش نزدیک به صفر یا توکن‌های ناشناخته، تشخیص می‌دهد. این الگوریتم آدرس‌های احتمالی قربانی را با این تراکنش‌ها جفت می‌کند و با ثبت زمان تراکنش‌های مخرب، نقطه احتمالی حمله را پیدا می‌کند.